Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за марката - кои са новите модели със задно

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за марката - кои са новите модели със задно

Знам, че по-стари модели от марката има със задно предаване. Да попитам кои са новите модели със задно, ако има такива и за вбъдеще мисли ли се по този въпрос. Според мен това й липсва на една Алфа!
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

8C Competizione.

Comment

От новите модели само 8С е със задно.
      Сега чакаме и 4С де

Инак има и 4х4 модели на 159/Брера, 156 СВ фейслифт май също има рядка емисия и Кросвагон.
      Всичко останало - предно.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Последната масова Алфа със задно е 75-цата (тя е и последната преди ФИАТ да придобият Алфа). Другото morfius го е написал.
        Subaru Legacy 3.0R
        Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
          Знам, че по-стари модели от марката има със задно предаване. Да попитам кои са новите модели със задно, ако има такива и за вбъдеще мисли ли се по този въпрос. Според мен това й липсва на една Алфа!

На Алфата и липсва двигател!!Не задвижване!

От 2 месеца почнах да се оглеждам за още една алфа (за жената) и от 10-ина дни вече сме с две 155-ци!Ми то нямаш избор!156-единствено v6 исках да вземем,ама то няма ни една читава.След 155 и то преди фейса,всичко е страхотен качамак!

33,75,90,155,164.....8c,tz 3 stradale,те това са колите!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Не мисля, че 147, 146 са лоши коли. Разглеждах бъдещи проекти и се ентусиезирах като прочетох, че имало шансове бъдещите платформи да са със задно предаване. По-старите коли всички са със задно предаване. Предното е навлязло преди 20години масово. Но за много хора е за предпочитане като се има впредвид, че АЛФА е спортна марка да е със задно.
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Бих предночел 4х4,особено кросвагона,така му се точа ама пусти бюджет.
              brava 1.4 sx
              alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                На Алфата и липсва двигател!!Не задвижване!

От 2 месеца почнах да се оглеждам за още една алфа (за жената) и от 10-ина дни вече сме с две 155-ци!Ми то нямаш избор!156-единствено v6 исках да вземем,ама то няма ни една читава.След 155 и то преди фейса,всичко е страхотен качамак!

33,75,90,155,164.....8c,tz 3 stradale,те това са колите!
                Ако беше добавил "за мен", всичко щеше да е наред!
                Не знам защо всички си мислите, че 155 е "повече Алфа" от 156?
                На Алфа 156 V6 2.5, или 156 GTA кое точно не и е Алфа?
                Дизайна ли, двигателите или окачването?
                Щото на 155 окачването си е Фиат-ско. Тя си е Темпра!
                16V двигателя започва да се слага точно на 155!
                Или 155 TD е повече Алфа от 156 JTD ???
                Излагаме се вече, като гоуфаджии се излагаме!
                Всички знаем какво караме, нека не си го натякваме постоянно!

А относно прословутото задно предаване, еми няма го и като(ако) се появи, ми е чудно точно колко човека от форума ще си купят нова Алфа със задно?

И съм абсолютно съгласен за липсата на Алфов двигател в момента! Но май няма изгледи да има такъв въобще!
                Last edited by bager; d.m.y г., 17:13.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

И фиатските не са лоши Стават, тамън има повече игра под и над колата.
                  Аз биг си купил нова алфа, изглеждат обещаващо, но след 5години като видя, коя най-малко се е скапала за този срок. И ще е нещо 4х4 или със RWD с голям мотор ;] да се надяваме да изкарвам по-добри пари или ще си сложа гаозов
                  Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

А относно прословутото задно предаване, еми няма го и като(ако) се появи, ми е чудно точно колко човека от форума ще си купят нова Алфа със задно?

И съм абсолютно съгласен за липсата на Алфов двигател в момента! Но май няма изгледи да има такъв въобще!
                    Абсолютно съответства на моето мнение, само че по-добре "словоподредено"! Имам 156 и 155-ца. Предпочитам първата, не че не ги обичам и двете! Не мога да кажа че едната е по-добра от другата - за всекиго по вкуса му...
                    Alfa romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

Aми аз написах че шестака е един истински (еднствения) алфа двигател . И също май написах че след фейса на 155 развалят нещата.

А и аз няма да доказвам дали 155 или 156 е по-истинската алфа.Времето ще свърши тази работа.

Което пък незначи че се заяждам с някой.

Само да попитам,като се заговори за рали шампионати WRC,DTM, - за какви модели италиански коли се сещате?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Хайде стига се дърлили бре... задното е доста по-скъпо за производство, това му е проблема.
                        И ако ще влачиш кардани поне слагай 4х4 - да можеш да оправдаеш по-високата цена пред клиента

Като сме бюджетна марка в пазар който се радва на 1.2 двигатели... това ще е положението, освен ако американския пазар не даде тласък, че там без голям мотор и задно/4х4 е несериозно някак.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                          Aми аз написах че шестака е един истински (еднствения) алфа двигател . И също май написах че след фейса на 155 развалят нещата.

А и аз няма да доказвам дали 155 или 156 е по-истинската алфа.Времето ще свърши тази работа.

Което пък незначи че се заяждам с някой.

Само да попитам,като се заговори за рали шампионати WRC,DTM, - за какви модели италиански коли се сещате?
                          156 май има повече успехи от 155 или бъркам
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            156 май има повече успехи от 155 или бъркам

* 1998 Italian Super Touring Car Championship - Alfa Romeo 156 D2, Fabrizio Giovanardi
                            * 1999 Italian Super Touring Car Championship - Alfa Romeo 156 D2, Fabrizio Giovanardi
                            * 2000 European Super Touring Car Cup Winner - Alfa Romeo 156 D2, Fabrizio Giovanardi
                            * 2001 FIA European Touring Car Championship - Alfa Romeo 156 D2, Fabrizio Giovanardi
                            * 2002 FIA European Touring Car Championship - Alfa Romeo 156 GTA Super 2000, Fabrizio Giovanardi
                            * 2003 FIA European Touring Car Championship – Alfa Romeo 156 Super 2000, Gabriele Tarquini

1992 Italian Super Touring Car Championship - 155 GTA
                            1994 The British Touring Car Championship - Gabriele Tarquini Alfa Romeo 155.
                            1993, the DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft) series Nicola Larini with Alfa Romeo 155 V6 TI

Някой да допълва, но без нерви, а само за спорта !

п.п. Отклоняваме се от темата, но да го приемм като допълнение към нея .

п.п.п. Малкият е с гнойна ангина и това обяснява часът на коментара ми.
                            Last edited by bager; d.m.y г., 04:49.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Единствено някаква кръстоска ако се получи между Крайслер и Алфа за Джулия е вариант за задно, защото Джулия е мислят за американския пазар... И това както разбрахме няма да е скоро.
                              145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
                              X